​Bestil tid til en 4-hjulsudmåling og få undersøgt din bils sporing

​Har du en mistanke om, at der er noget galt med din bils sporing? Trækker bilen til enten venstre eller højre, når du slipper rattet under kørslen? Så kan vi hos Møldrup-Autoservice foretage en 4-hjulsudmåling, hvor vi undersøger, om der er fejl på sporingen.

Vores værksted holder til i Møldrup og har dermed en central beliggenhed, hvis du kommer fra Viborg, Hobro, Skals eller omegn. For at udføre en korrekt 4-hjulsudmåling er det vigtigt at have det rette udstyr. Derfor har vi for nylig investeret i en helt ny maskine til 4-hjulsudmåling – en maskine fra Ravaglioli, som er en af de nyeste på markedet. 

Med denne maskine kan vi udføre en korrekt måling på alle biler, uanset hvilken biltype, hvilken årgang og hvilket bilmærke der er tale om.

Hvilke konsekvenser kan fejl på sporingen have?

Fejl på bilens sporing kan betyde, at din bil begynder at trække til den ene side, når du slipper rattet. Det kan blandt andet resultere i:

  • Større slid på dækkene
  • Et højere brændstofforbrug
  • Forringet sikkerhed

Vores priser på 4-hjulsudmåling

Vi tilbyder en 4-hjulsudmåling til en pris på kun 500 kr. Til prisen foretager vi en sporing, hvor vi kan undersøge og vurdere, om der er fejl på bilen.

Hvis det skulle vise sig, at der er en fejl, tilbyder vi naturligvis også at udbedre den efterfølgende. I så fald beregner vi et tilbud til dig, så du ved, hvor meget det kommer til at koste.

Kontakt os og hør mere eller book en tid

Kunne du tænke dig at høre mere, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at booke en tid på vores værksted til en 4-hjulsudmåling, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Det kan du med fordel gøre ved at ringe på telefon 26 13 66 23 eller skrive til vores e-mail moldautoservice@gmail.com. Så hører du tilbage fra os hurtigst muligt.

​​

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder så vil vi vende tilbage,
​hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder​

Alt i almindeligt servicearbejde​

Klargøring til syn​

Udskiftning samt reparation af ruder​

Dækservice​

Montering af dæk også runflat mm.

Reparation af motor

aircon-service

service og rep af landbrugsmaskiner

René Pedersen​

Anne Mette Pedersen

Dorte Astrup

Magnus K. Kristensen

Se flere anmeldelser og følg vores hverdag på Facebook​